Закарпатська область: Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення відсвяткував 8 річницю

Закарпатська область: Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення відсвяткував 8 річницю

30.11.13 11:10 0 721
29 листопада, пройшли урочисті заходи з нагоди восьмої річниці створення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області.

За традицією в цей день на території загону проводиться День відкритих дверей. Жителі та гості міста мали можливість оглянути виставку рятувальної техніки та спорядження, ознайомитися з їх тактико-технічними характеристиками. Автомобільний парк аварійно-рятувального загону нараховує більше 60 одиниць. Це і важка інженерна техніка, яку можна використовувати в умовах низьких температур та снігових заметів; автомобілі розмінування, аварійно-рятувальні машини іноземного виробництва «Steyr», «Dennis» та інші.

Привітати рятувальників прийшло багато друзів та колег. Відкриваючи урочистий захід, начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей побажав колективу Аварійно-рятувального загону та їх родинам доброго здоров'я, життєвої наснаги та успіхів у їх нелегкій повсякденній праці. Далі Мирослав Васильович нагородив грамотами та подяками від Управління ДСНС рятувальників, які мужньо та героїчно проявляли себе протягом поточного року.

Також із щирими словами подяки, добрими побажаннями та подарунками завітали на свято й гості: Ужгородський міський голова Віктор Погорелов та начальник Ужгородського міжрайонного управління водного господарства Василь Івегеш.

Продовжились урочистості святковим концертом за участю художніх колективів області, які подарували глядачам музичні та танцювальні номери.

Далі свою бойову готовність продемонстрували рятувальники гірської пошуково-рятувальної частини та кінологічного відділення. Представники останнього підрозділу із своїми вихованцями викликали не аби яку цікавість у підростаючого покоління, яке завітало на свято.

Після завершення урочистої програми працівники загону та гості мали змогу почастувати польовою кухнею. Вже традиційно до свята рятувальники готують бограч та польову кашу.

У ДСНС України

у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку міський голова ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ