В Закарпатській області у Берегівському районі сторож захищав ферму вилами

В Закарпатській області у Берегівському районі сторож захищав ферму вилами

30.11.13 15:58 0 786
Ранішньої пори в чергову частину Берегівського райвідділу поступило повідомлення від лікаря приймального відділення Берегівської центральної районної лікарні, про те, що до лікарні каретою швидкої медичної допомоги з території фермерського господарства, з с. Мале Попово був доставлений 31- річний мешканець села з тілесними ушкодженнями у вигляді колотих ран спини та черевної порожнини. Громадянин знаходився в тяжкому стані і одразу ж поміщений в реанімаційне відділення.

З метою з'ясування обставин отримання тілесних ушкоджень оперативним черговим райвідділу на фермерське господарство було скеровано слідчо-оперативну групу. Як з’ясувалось тілесні ушкодження йому наніс сторож фермерського господарства. Як пояснив охоронник, він почув дивний звук з приміщення де знаходились вівці, прихопивши з собою вили вирішив з’ясувати, що там відбувається. Підійшовши до стайні, побачив силует чоловіка ,налякавшись наніс невідомому декілька ударів вилами.

Під час спілкування з мешканцями села працівниками міліції встановлено, що громадянин який отримав тілесні ушкодження підробляв на господарстві різноробочим та частенько туди навідувався. Також всанолено, що обоє не рідко випивали. Ймовірно, що необхідно буде з’ясувувати досудовим розслідуванням.

З місця події слідством вилучено вила та інші речі на яких містились сліди злочину.

Відомості про злочин внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, та кваліфіковано за ст.ст 15 ч.2, 115 ч.1 Кримінального кодексу України (замах на вбивство - карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років). Проведення досудового розслідування керівництвом райвідділу доручено заступнику начальника слідчого відділення Берегівського районного відділу Управління МВС України в Закарпатській області майору міліції Сакалошу В.А.

Іван Гергардт

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Визначилися ...

КОМЕНТАРІ