Закарпаття: на Берегівщині добровільно здали три газові пістолети

Закарпаття: на Берегівщині добровільно здали три газові пістолети

30.11.13 09:17 0 741
На цьому тижні для Берегівчан та мешканців району завершується «місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів до неї та вибухових речовин».

У ході проведених заходів особа, яка добровільно здала в зазначений термін зброю, що зберігалася у неї без відповідного дозволу, звільнялася від кримінальної та адміністративної відповідальності, більше того громадяни України, які добровільно здали незареєстровану зброю, мають змогу її у встановленому порядку зареєструвати на себе та отримати дозвіл на її зберігання, відповідно до вимог чинного законодавства.

За період проведення операції до Берегівського районного відділу міліції вже звернулося 10 громадян із вирішенням питань про легалізацію зброї. За результатами звернень вирішується питання про реєстрацію двох гладкоствольних раніше не зареєстрованих одиниць зброї, та п’ять гладкоствольних рушниць здано для подальшого знищення. Також було здано три одиниці спецзасобів, а саме газових пістолетів.

Керівник Берегівського районного відділу міліції прокоментував результати операції наступним чином: «Власники зброї зобов’язані зберігати її відповідно до умов та вимог, передбачених чинним законодавством. Це означає, що раніше поза контрольні одиниці зброї вже не становитимуть небезпеки потрапляння у випадкові руки, до психічно хворих чи осіб, що виношують злочинні наміри».

Сподіваємося, що до кінця проведення діючої операції, щодо добровільної здачі зброї, громадяни, у яких є в наявності не зареєстрована вогнепальна зброя звернуться до районного відділу міліції для її легалізації.

Про це «Карпатському Об’єктиву» повідомив Іван Гергардт, Берегівський РВ УМВС.

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Калинівський ринок» ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ