В Закарпатській області перечинщина на рахунки Міндоходів спрямувала понад 5 млн. грн.

В Закарпатській області перечинщина на рахунки Міндоходів спрямувала понад 5 млн. грн.

30.11.13 08:41 0 832
За даними Перечинського відділення Ужгородської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області, за жовтень 2013 року платниками подано понад 300 звітів про нараховані суми внеску, з них майже 52% – в електронному вигляді. До соціальних фондів надійшло 5,1 млн. грн.

«Ми очікуємо, що показник електронного звітування дедалі збільшуватиметься. Адже платники податків району відчули переваги електронного звітування, тобто безкоштовні електронні ключі та відповідне програмне забезпечення максимально заощаджують час та кошти», – повідомляють фахівці Перечинського відділення Ужгородської ОДПІ.

Нагадуємо, що при поданні звітності в електронному вигляді необхідно використовувати цифровий підпис. З 1 листопада строк їхньої дії подовжений з одного до двох років. Посилені сертифікати відкритих ключів можна отримати безкоштовно в пунктах реєстрації акредитованого Центру сертифікації електронних ключів Міндоходів.

З будь-яких питань щодо нарахування та сплати єдиного соціального внеску платники можуть звертатись до Перечинського відділення Ужгородської ОДПІ за тел. 2-26-48, 2-29-92.

За матеріалами Перечинського відділення Ужгородської ОДПІ

Повідомляє Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

«Карпатський об’єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ