У Хмельницькому батько за чаркою мало не вбив власного сина

У Хмельницькому батько за чаркою мало не вбив власного сина

30.11.13 11:12 0 737
Працівники міліції у обласному центрі затримали чоловіка, який з кухонним ножем напав на власного сина. Трагедія сталася за вечерею, після того, як батько з двома дорослими нащадками випили по чарці.

27-річний потерпілий разом із братом і батьком займались спільною справою — ремонтували автомобілі. Увечері після роботи для зняття втоми і стресу чоловіки час від часу у родинному колі перекидали по кілька чарок спиртного. Так сталось і того дня, але ситуація ускладнилася суперечкою між батьком і старшим сином. Молодик був сильнішим і спритнішим, тож батько, перебуваючи у стані агресії, щоб протистояти йому, вхопив ножа, який лежав на столі, і наніс удар юнакові в живіт.

Завдяки професійності лікарів швидкої допомоги Хмельницької міської лікарні життя парубкові вдалось врятувати. Наразі потерпілий, який поступив до медзакладу із тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючого поранення черевної порожнини, пошкодженням шлунка та підшлункової залози перебуває в реанімаційному відділенні міської лікарні, стан здоров’я — стабільно важкий.

Слідчо-оперативна група міліції на місці події вилучила кухонний ніж та інші речові докази. Відносно батька відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 128 Кримінального кодексу України — необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Чоловікові загрожують громадські роботи на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до двох років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Аграрії Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ