Міністр оборони України Павло Лебедєв відмітив високий рівень взаємодії командування Хмельницького гарнізону з органами виконавчої влади

Міністр оборони України Павло Лебедєв відмітив високий рівень взаємодії командування Хмельницького гарнізону з органами виконавчої влади

30.11.13 08:52 0 797
Відбувся робочий візит Міністра оборони України Павла Лебедєва на Хмельниччину. В ході роботи очільника військового відомства у військових частинах Хмельницького гарнізону супроводжували голова обласної державної адміністрації Василь Ядуха, заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Лілія Бернадська, начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Володимир Замана та інші посадові особи Міністерства оборони України і Генерального штабу Збройних Сил України.

Павло Лебедєв ознайомився з матеріально-технічним забезпеченням військових частин А4239, А0553 та військового госпіталю. Були перевірені побутові умови проживання військовослужбовців строкової служби, а також стан переобладнання казарм покращеного типу для військовослужбовців за контрактом.

«Я мав на меті почути від командирів частин та установ про стан справ у підпорядкованих військових колективах, технічний стан озброєння і військової техніки, укомплектованість ракетної бригади, окремого полку спеціального призначення контрактниками. Мене цікавило який відсоток сімейних військовослужбовців перебувають у черзі на отримання житла, скільки військовослужбовців за контрактом досі не отримали кімнату у гуртожитку чи ліжкомісце у переобладнаній казармі», – наголосив Павло Лебедєв.

Міністр оборони окремо відмітив високий рівень взаємодії командування Хмельницького гарнізону з органами виконавчої влади.

Для військових керівників різних рівнів гарнізону це був не просто показ свого господарства високоповажним гостям, а радше перевірка підпорядкованого особового складу на готовність до виконання програми реформування армії. Адже нині ведеться створення Збройних Сил нового зразка, боєздатних, професійних, без виконання невластивих функцій.

Голова обласної державної адміністрації Василь Ядуха запевнив Павла Лебедєва у сприянні виконанню програми реформування вітчизняного війська. Також під час спілкування йшлося про утилізацію боєприпасів з частини, яка знаходиться в с. Цвітоха Славутського району. Ще одна позиція, яка турбує усіх військовослужбовців – це забезпечення їх житлом. За словами Василя Ядухи, наразі на черзі наразі перебуває більше 2 тисяч військовослужбовців: «Ми бачимо, що є можливість перепланувати вільні казарми. Ця робота вже на початковому етапі проводиться. Переконаний, що є всі можливості, не розпочинаючи велике будівництво провести серйозні реконструкції і вирішити частково це питання». Йшлося також про подальшу діяльність військового ліцею в м. Кам’янець-Подільський, долю земельних ділянок, які вивільняються, з перспективою залучення структур щодо будівництва житла для військових.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 1 грудня збільшується ...
Наступна новина: Збірна Львівщини з ...

КОМЕНТАРІ