У Хмельницькому міліціонери затримали чоловіка, який викрадав металеві конструкції з будинків

У Хмельницькому міліціонери затримали чоловіка, який викрадав металеві конструкції з будинків

30.11.13 13:00 0 687
Допомогли правоохоронцям викрити зловмисника пильні мешканці будинку, які ввечері помітили у під‘їзді незнайомця з купою металевих труб на плечах та викликали міліцію.

Крадія зі здобиччю затримали працівники патрульної служби міліції, які у момент виклику патрулювали маршрут неподалік. Затриманим виявився 46-річний місцевий мешканець. Чоловік «поклав око» на обмежувальні перила довкола шахти ліфту, виготовлені з нержавіючого металу.

Металеві конструкції у будинку встановили зовсім недавно. За словами мешканців, вони кілька років цього добивалися у комунальників. Зрозуміло, яким було обурення людей, коли невідомий чоловік заходився зрізувати щойно встановлені перила. Зловмисник почав з третього поверху і різав метал до першого, де його і затримали. Збиток, спричинений ним комунальному підприємству, становить близько 1300 гривень.

Наразі підозрюваного перевіряють на ймовірну причетність до скоєння інших подібних злочинів. Згідно ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу України йому загрожують громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Слід зазначити, що останніми роками крадіжки металу все більше завдають головного болю як окремим громадянам, власникам садиб, так і комунальним службам. Щоправда, завдяки роботі правоохоронців обласного центру, в місті вже не зникають чавунні люки та кабелі з підземних і повітряних ліній електромереж та телефонного зв’язку. Але винахідливі злодії щоразу вигадують щось інше.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ