Львів на вихідні. Афіша

Львів на вихідні. Афіша

30.11.13 10:09 0 937
Перші зимові дні Україна, і Львів зокрема, зустрічає патріотичними вигуками і революцією в повітрі. Однак не лише одними змінами живе наше місто . Окрім важливих історичних подій, буде багато цікавого.

Які розваги приготував нам Львів на вихідні, читайте нижче. СУБОТНІЙ РЕПЕРТУАР

У суботній вечір о 18.00 Львівський національний академічний театр опери та балету ім. С. Крушельницької подарує сценічну кантату «Карміна Бурана».

А Львівський академічний театр «Воскресіння» готує прем’єру «дуже іноземної п’єси у трьох вимірах 3Д» «Ар’єр, або Захоплююча патологія». Початок о 18.00 у суботу та неділю.

Національний академічний український драматичний театр ім. Марії Заньковецької о 18.00 запрошує на «Даму з камеліями», легенду про людей, що живуть в імлі аромату п’янкої квітки.

У Львівському академічному театрі імені Леся Курбаса о 19.00 – «Чекаючи на Ґодо».

Перший український театр для дітей та юнацтва о 14.00 покаже історію про «Трьох поросят».

А театр «І люди, і ляльки» о 12.00 та о 14.00 для малят від трьох років показуватиме історію «Одного разу в Африці». НЕДІЛЬНИЙ РЕПЕРТУАР

У перший день зими Львівський національний академічний театр опери та балету ім. С. Крушельницької підготував аж два спектаклі: о 12.00 – музична казка на дві дії «Чарівне кресало», а о 18.00 – балет «Лебедине озеро».

«Ромео і Джульєтта в кінці листопада» – історія, яку о 18.00 пропонує переглянути Національний академічний український драматичний театр ім. Марії Заньковецької.

Львівський драматичний театр ім. Лесі Українки о 18.00 кличе на драматичну імпровізацію «І все-таки я тебе зраджу».

А у Львівському академічному театрі імені Леся Курбаса відбудеться вистава «Наркіс». Початок о 19.00.

А театр «І люди, і ляльки» тричі, о 12.00, 14.00, 16.00, поділиться з малятам «Бабусиною таємницею». ЦИРК

У Львівському обласному цирку триває шоу «Полум’я та лід». Заключні вистави будуть у суботу о 16.00 та в неділю о 12:00 та о 16:00. МУЛЬТИКИ

«Оггі повертається». Добродушний кіт Оггі любить поїсти, поспати і помріяти. Але йому вічно дошкуляють нестерпні сусіди, отруюючи його життя злими жартами і приколами. Кіт ганяється за ними з чималим азартом, придумує все нові й нові хитромудрі виверти, але, на жаль... Спокій йому тільки сниться.

«Мінлива хмарність, часом фрикадельки: Помста ГМО». Флінт Локвуд тепер працює в компанії The Live Corp на свого кумира Честера. Але йому доведеться залишити свою посаду, коли він дізнається, що його сумнозвісна машина все ще працює і проводить на світ небезпечних гібридів. КІНО Новинки

«Татусь з доставкою» (комедія). Життя бруклінського роботяги Девіда Возняка не схоже на свято: у нього криза середнього віку, він винен грошей підпільному лихварю, дівчина збирається його кинути, а рідний батько погрожує звільненням з роботи. А на додачу, до нього приходить адвокат зі звісткою про те, що в результаті помилки, яку двадцять років тому зробили в банку сперми, який Девід відвідував у студентські роки, він є біологічним батьком 533 дітей. І 142 з них звернулися до суду з вимогою розкрити ім’я свого батька. Спочатку Девід не знає, що робити в такій ситуації, але поступово цікавість перемагає, і він вирішує – інкогніто – познайомитись ближче хоча б деякими зі своїх нежданих нащадків.

«Кур’єр з раю» (комедія, пригоди). Удача звалилася на звичайного кур’єра, і він забув мудрість про безкоштовний сир. Як і належить, втративши більше, ніж у нього було, він кинувся рятувати становище, але в результаті довелося рятувати його самого.

«Капітан Філліпс» (бойовик, трилер, драма, кримінал, пригоди, біографія). На початку квітня 2009 року, поблизу берегів Африки, кілька сомалійських піратів атакують і намагаються захопити масивний контейнеровоз MV Maersk Alabama. Команда корабля активно чинить опір і зрештою не дає взяти себе в полон. Загарбники вимушені ретируватися і залишити судно на катері, прихопивши з собою немолодого капітана Річарда Філліпса.

«Діана» (драма, мелодрама, біографія). Принцеса Діана – найпопулярніша жінка свого часу, ще за життя її називали «принцесою людських сердець». Вона підкорила серця мільйонів, їй зізнавалися в любові всі – від принца Англії до могутніх мільярдерів... Але кого любила вона сама? Через кілька років після розлучення з принцом Чарльзом леді Діана майже забуває про особисте життя і присвячує себе громадській діяльності. Її графік заповнений, аж поки, відвідуючи одну з лондонських лікарень, вона випадково знайомиться з 36-річним кардіохірургом. Так починається роман, що став, за свідченням багатьох друзів Діани «любов’ю всього її життя». Офіційні аудієнції в Кенсингтонському палаці і таємні побачення в нічних клубах, радість коротких зустрічей і біль розлук, бажання завжди бути разом і прагнення уникнути розголосу.

«Останній Рубіж» (бойовик). Філ Брокер – колишній агент з відділу боротьби з наркотиками. Філ переїжджає в невелике місто разом з родиною в надії забути минуле. Але він дізнається, що місто тільки здається тихим і спокійним, насправді воно наповнене насильством, наркотиками, а всім цим заправляє лиходій на прізвисько Алігатор.

«Керрі» (жахи, драма). Сором’язлива Керрі Уайт живе разом з матір’ю, побожною пуританкою Маргарет. Дівчина страждає від знущань однокласників і від виховання суворої матері. Поступово вона відкриває в собі здатності до телекінезу. Однокласники готують на випускний грандіозний жарт над Керрі, але не уявляють, чим це обернеться. Те, що кіномани мали змогу вже побачити.

«Команда мрії» (комедія). Патрік – у минулому відомий футболіст і тренер, а зараз просто п’яниця. Єдина робота, яку він може отримати, – це тренер любительської футбольної команди на півночі Франції. І відмовитися не можна, якщо у нього не буде роботи, він позбудеться права опіки над дочкою. Справи на футбольному полі у листонош, рибалок та бухгалтерів йдуть не дуже добре. І тоді Патріку в голову приходить геніальна думка – запросити колишніх футбольних зірок, що вже повісили бутси на цвях, в команду.

«Голодні ігри: У вогні» (фантастика, бойовик, трилер, пригоди). Зумівши вижити на безжальних Голодних іграх, Кітнісс Евердін і Піт Мелларк повертаються додому. Але тепер вони в ще більшій небезпеці, оскільки своєю відмовою грати за правилами на Арені кинули виклик Капітолію. За традицією, наступні – ювілейні – Голодні ігри повинні стати особливими, і цього разу в них беруть участь тільки переможці минулих років. Кітнісс і Піт змушені знову вийти на Арену, де будуть змагатися з найсильнішими. Правила гри змінюються. Арена ще небезпечніша, масштаб ще більший, ставки ще вищі!

Продовження моторошної історії у фільмі «Астрал 2» (жахи, трилер). Сім’я Ламбертів прагне розкрити таємницю, через яку вони опинилися в небезпечному зв’язку зі світом духів.

«Тіні незабутих предків» (комедія, трилер). Декілька століть тому в Українських Карпатах безчинствували злі духи та інші химери. Тоді дев’ять магів запечатали потойбічну нечисть у Книгу Тіней і затаврували її магічною Згардою. З того часу Згарда перебувала в безпечному місці, надійно оберігаючи вхід до нашого світу від злих духів. Однак велінням долі Згарду знайдено і передано університету, після чого життя деяких студентів змінилося назавжди. Врятувати студентів та знищити зло зможе лише нащадок останнього чаклуна – мольфара.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові обговорять ...
Наступна новина: На Тернопіллі порушення ...

КОМЕНТАРІ