У Львівській ОДА проведено тренінг щодо підготовки проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок бюджетних коштів

У Львівській ОДА проведено тренінг щодо підготовки проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок бюджетних коштів

30.11.13 13:30 0 734
28 листопада фахівці департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості облдержадміністрації провели тренінг щодо підготовки проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок бюджетних коштів.

Захід організовано на виконання Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».

Мета даного тренінгу – надання роз’яснень щодо процедури підготовки документів для конкурсного відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізовуватись за бюджетні кошти.

Слухачам було представлено презентації на тему: «Процедура проведення конкурсного відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізовуватися за рахунок державного фонду регіонального розвитку», «Запозичення під державні гарантії проектів регіонального розвитку».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі внаслідок ...
Наступна новина: У Волинській області у ДТП ...

КОМЕНТАРІ