У Львівській області червоноградські правоохоронці викрили два підприємства, які незаконно зберігали отруйні речовини

У Львівській області червоноградські правоохоронці викрили два підприємства, які незаконно зберігали отруйні речовини

30.11.13 15:39 0 733
В період з 1 по 28 листопада 2013 року Червоноградським МВ ГУМВС України у Львівській області проводилися оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою “Батискаф”.

Метою проведеної операції є протидія наркотизації населення, установлення і перекриття каналів витоку підконтрольних речовин у незаконний обіг.

В операції були задіяні усі служби Червоноградського міськвідділу міліції. В ході операції правоохоронцями перевірялися об’єкти аптечної мережі, лікувальні заклади, комерційні структури, тощо. Перед правоохоронцями було поставлено завдання не тільки “виловлювати” наркоманів, а й виявляти місця ймовірної “вуличної торгівлі”, де наркозалежні можуть придбати психотропні, сильнодіючі й отруйні лікарські засоби, а також препарати, які містять прекурсори. Також міліціонерами перевірялися особи, які раніше притягалися до кримінальної відповідальності за виготовлення чи розповсюдження наркотиків. Головна мета усіх перевірок – перекриття витоку лікарських препаратів і прекурсорів на підпільний ринок, а також їх розповсюдження на території області.

Боротьба з незаконним обігом наркотичних засобів і психотропних речовин залишається одним з пріоритетних напрямів роботи Червоноградського міськвідділу міліції. Співробітники міліції й надалі вживатимуть усіх необхідних заходів, щоб не допустити збут та розповсюдження наркотичних речовин у місті та регіоні.

Так, за час проведеної операції Червоноградським МВ порушено 2 кримінальних провадження за ч. 2 ст.321 КК України (Порушення встановлених правил виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, відпуску, обліку, перевезення, пересилання отруйних або сильнодіючих речовин, що не є наркотичними або психотропними чи їх аналогами,-

карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до двох років) відносно підприємств міста Червонограда за незаконне зберігання отруйних речовин, а саме нітриту натрію.

Як повідомив начальник СБНОН Червоноградського МВ Василь Думич на даний час проводиться перевірка по одній з аптек міста, яка порушує встановлені правила бігу та відпуску лікарських засобів.

Оксана Козачок

Помічник начальника Червоноградського МВ

ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ