У Львівському ДУВС розпочали роботу конкурсні комісії з розгляду видань у системі МВС України

У Львівському ДУВС розпочали роботу конкурсні комісії з розгляду видань у системі МВС України

30.11.13 08:32 0 878
На базі Львівського державного університету внутрішніх справ з 16 вересня до 10 грудня 2013 року проходить конкурс на краще наукове, навчальне та періодичне видання в системі МВС України.

Для участі у конкурсі представили свої роботи навчальні заклади та наукові установи системи МВС України. Вперше цьогоріч у конкурсі братимуть участь також три практичних підрозділи ОВС: УМВС України в Миколаївській, Херсонській та Полтавській областях.

138 видань, які надійшли до ЛьвДУВС, оцінюватимуться на основі підрахунку балів за визначеними критеріями за такими номінаціями: наукові видання, патенти та винаходи, підручники, посібники, навчально-методичні, довідкові, періодичні та навчально-практичні видання. Для оцінювання також було внесено нову номінацію - електронні видання, адже з плином часу та розвитком технологій вони набувають все більшого значення.

Перед початком роботи конкурсних комісій з її учасниками зустрівся ректор навчального закладу генерал-лейтенант міліції Михайло Цимбалюк, який побажав плідної праці, об’єктивності, а гостям - гарного проведення часу у Львові.

«Хочу відмітити, що цього року представлено досить багато цікавих видань. Про підвищення авторитету конкурсу свідчить те, що вперше в ньому братимуть участь і видання, що друкувались нашими колегами з Міжвідомчого науково-дослідного центру при Раді національної безпеки та оборони України. Ми прагнемо зробити роботу конкурсу максимально прозорою. Науковці, педагоги, які пишуть посібники, навчальні та періодичні видання, мають розуміти, що їхня праця потрібна не тільки системі МВС України, а також іншим вузам, науковцям, аспірантам та студентам».

Опісля, члени комісій приступили до активного обговорення та фахового оцінювання видань, результати якого будуть оголошені на підсумковому засіданні організаційного комітету конкурсу 29 листопада.

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Інтернеті опублікували ...

КОМЕНТАРІ