Налагоджено євроспівпрацю між Львівщиною та Перемишлем (Республіка Польща) в освітньо-навчальній сфері

Налагоджено євроспівпрацю між Львівщиною та Перемишлем (Республіка Польща) в освітньо-навчальній сфері

30.11.13 08:03 0 708
26 листопада в рамках візиту до Республіки Польща відбулася партнерська зустріч начальника управління середньої, дошкільної, позашкільної освіти та соціального захисту Світлани Книшик з представниками м. Перемишля (Польща) та м. Гамбурга (Німеччина).

У своєму виступі Світлана Книшик наголосила на важливості обміну успішним досвідом між польськими та українськими освітянами, які вже тривають декілька років, розповіла про цікаві двосторонні ініціативи, зустрічи, співпрацю, між педагогічними та учнівськими колективами, при збільшених можливостях які втілюються в освітній галузі Львівщини та сусіднього Перемишльського повіту республіки Польши, та побажала усім плідної роботи.

В ході зустрічі були обговорені важливі питання про розуміння готовності позитивно продовжити цей діалог для досягнення взаємоприйнятного результату, розширення співробітництва в галузі освіти між трьома сторонами: українською – польською – німецькою.

Окрім цього, розпочато підготовку проекту по євроспівпраці закладів освіти, що позитивно вплине при удосконаленні другої іноземної мови – німецької, яку обрали більшість закладів Львівщини .

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ