У Львівській області в облдержадміністрації підписали Угоду про науково-освітню співпрацю в галузі медицини

У Львівській області в облдержадміністрації підписали Угоду про науково-освітню співпрацю в галузі медицини

30.11.13 13:05 0 730
29 листопада, голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало зустрівся із директором Неандерклініки ТзОВ «Гарцвальд» (Тюрінгія, ФРН) Мартіною Рьодер.

Олег Сало привітав членів німецької делегації на Львівщині та подякував Мартні Рьодер за зацікавленість у налагодженні співробітництва із медичними освітніми закладами Львівської області та готовність до подальшого розвитку зазначеного співробітництва.

Загалом під час зустрічі обговорили результати співпраці обох сторін та підписали Угоду про науково-освітню співпрацю в галузі медицини між Львівським державним медичним коледжем імені Андрія Крупинського та Неандерклінікою ТзОВ «Гарцвальд» (Тюрінгія, ФРН).

«Співпраця між облдержадміністрацією та Вільною землею Тюрінгія завжди була активною і ми бачимо хороший результат. Ми підписали Угоду, відповідно до положень якої, передбачено стажування студентів із Львівської області у медичних закладах Тюрінгії. Це дасть змогу нашим фахівцям не тільки отримувати якісну освіту в Україні, але й практичний та науковий досвід наших європейських колег. Так, уже влітку наступного року 30 львівських студентів поїдуть на стажування у Тюрінгію», – прокоментував Олег Сало.

Також під час зустрічі зазначалось, що на Львівщині реалізується ще й спільні проекти з Тюрінгією у сфері культурних та освітніх обмінів, розвитку рекреаційно-туристичного сектору, реалізації екологічних проектів.

Зокрема, заступник голови облдержадміністрації Ірина Романів наголосила, що підписання цієї Угоди ще раз засвідчує те, що Європа зацікавлена у тому, аби Україна могла брати участь у різноманітних міжнародних гуманітарних проектах.

«у Вільнюсі, ми не зупинили співпрацю з Європейським світом. Навпаки, ми маємо ще більше працювати, аби навесні підписати Угоду про Асоціацію ЄС на взаємовигідних умовах», – зазначила Ірина Романів.

Більше фото тут http://loda.gov.ua/fotohalereji/zustrichi-ta-narady?album=5&gallery=164

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ