Очільник області зустрівся із почесними консулами іноземних держав у Львові

Очільник області зустрівся із почесними консулами іноземних держав у Львові

30.11.13 13:54 0 735
Голова Львівської ОДА Олег Сало провів робочу зустріч із почесними консулами іноземних держав, акредитованих у місті Львові. Зокрема сторони обговорили актуальне для області питання – залучення інвестицій у наш регіон.

« діалог із дипломатичним корпусом для нас вкрай важливий. У облдержадміністрації створено окремий підрозділ, основним завданням якого є максимально сприяти залученню інвестицій у нашу область та полегшити умови створення бізнесу іноземними компаніями. То я б закликав усіх присутніх консулів донести цю інформацію до інвесторів, аби на території Львівщини активізувався бізнес-клімат», – звернувся до присутніх голова ЛОДА.

Своєю чергою, консули іноземних держав у Львові подякували Олегу Михайловичу за зустріч. Зокрема, почесний консул Французької Республіки у Львові Данило Ярема зазначив, що у в нашій області працює ряд успішних бізнес-проектів: гіпермаркет «АШАН», компанії «Рено», «Пежо» та інші. Своєю чергою Почесний консул Федеративної Республіки Бразилія у Львові Петро Малех розповів про позитивний досвід співпраці у культурній сфері між двома державами, а Галина Маслюк, яка є Почесним консулом Республіки Казахстан у Львові поділилася досвідом, як керівництво Республіки Казахстан підтримує ведення бізнесу та залучення інвестицій.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі дитячі ...

КОМЕНТАРІ