У Львові відбулося відкриття Кримського курортно-туристичного офісу

У Львові відбулося відкриття Кримського курортно-туристичного офісу

30.11.13 10:57 0 762
29 листопада, відбулося урочисте відкриття Кримського курортно-туристичного офісу на базі ТзОВ СП «Міст-Тур» на проспекті Шевченка, 34.

Як повідомив перший заступник міністра курортів і туризму Автономної Республіки Крим Микола Марінов, це другий Кримський курортно-туристичний офіс, який відкритий на території України. Перший такий офіс був відкритий в Києві. До кінця 2013 року подібні офіси планують відкрити ще в двох містах України, а саме в Дніпропетровську та Харкові. Також офіси відкриті в Ризі, Москві, Санкт-Петербурзі, Києві, Єкатеринбурзі, Сиктивкарі, Мінську та Баку.

За словами М.Марінова, через курортно-туристичний офіс Криму у Львові здійснюватимуться програми з навчання лікарів та турагентів в роботі з кримським санаторним турпродуктом, організація інфотурів до Криму, розповсюдження рекламної продукції, яку видають за замовленням Міністерства курортів і туризму Криму.

Зазначимо, послугами представництва зможуть скористуватися як туристи, так і представники кримських санаторіїв, готелів, міні-готелів і туроператорів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ