Збірна Львівщини з велосипедного спорту – найкраща в Україні за підсумками спортивного сезону 2013 року

Збірна Львівщини з велосипедного спорту – найкраща в Україні за підсумками спортивного сезону 2013 року

30.11.13 11:23 0 776
Нещодавно на олімпійській спортивній базі в Конча-Заспі завершився підсумковий науково – практичний семінар провідних тренерів та суддів України з велосипедного спорту.

Під час цього заходу було заслухано звіти головних тренерів з усіх видів велоспорту, в т.ч. головного тренера збірної команди України з велоспорту-трек Миколи Скиби (м. Тернопіль). Зазначимо, що за підсумками 2013 спортивного року Львівська область посіла перше загальнокомандне місце за кількістю набраних очок з велосипедного спорту-трек.

Також на семінарі затвердили склад збірної команди України з велоспорту (трек) на 2014 рік. Серед спортсменів, що представлятимуть Львівщину, до основного складу увійшли Тетяна Клімченко, Роман Гладиш та Андрій Куценко; кандидати – Олег Чепіль, Назар Ливень, Маркіян Міхенько, Себастьян Сироїшка, Роман Селіверстов, Софія Кузнєцова, Віктор Біляк, Віталій Підківка; резерв – Юлія Бірюкова та Діана Галик.

Додамо, що Львівську область у науково-практичному семінарі представляли: Орест Куценко (управління молоді та спорту облдержадміністрації), Володимир Набойщіков (ДЮСШ «Іскра» – Львів), Орест Тичко, Валерій Романєнков (Львівська ШВСМ), Микола Залигін, Андрій Каргут (Львівське училище фізичної культури), Анастасія Дуб, Володимир Савчин (ДЮСШ «Медик» – Дрогобич).

Учасники семінару ознайомилися із доповідями заступника директора департаменту фізичного виховання та масового спорту галузевого Міністерства Л.Мирського, президента федерації велоспорту України Б. Іванова; керівника КНГ з велоспорту М. Кірієнка та інших науковців в галузі велосипедного спорту.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ