Ірина Сех: "Влада поширює агітки про загрози від асоціації з ЕС"

Ірина Сех: "Влада поширює агітки про загрози від асоціації з ЕС"

30.11.13 14:46 0 745
Уряд поширює агітаційну інформацію про те, як "турботлива" влада не підписала "загрозливу для економіки" Угоду про асоціацію з Евросоюзом. Ця інформація надходить у державні установи та провладні ЗМІ у вигляді "темників", а також на листівках, які кладуть у кожну поштову скриньку. Про це заявила голова Львівської обласної організації ВО "Свобода", народний депутат України Ірина Сех.

"Державні установи та провладні ЗМІ отримують так звані "Тези і довідкові матеріали" для використання у коментарях. Там йдеться про те, що рішення уряду про відмову від підписання Угоди про асоціацію з ЕС – не політичне, а пов'язане із загрозами для економіки, яких "добрий" уряд не може допустити. Там є також вказівки, як пояснювати раптовість рішення уряду, є цифри, які свідчать про вигоду від участі в Митному союзі та втрати від асоціації з ЕС, і запевнення в тому, що влада і далі рухатиметься шляхом евроінтеграції.

За цими "темниками" змушені працювати державні та провладні телеканали. Тобто на наших очах відбувається тиск на журналістів, спроба ручного керування ЗМІ", – зазначає Ірина Сех.

За словами народного депутата, листівку схожого змісту 28-29 листопада поширили через пошту. "Листівки на дорогому папері, надруковані в кольорі, написані від імени уряду, але без жодних підписів та вихідних даних. Їх знаходять жителі Львівщини у поштових скриньках разом із передплатними виданнями. Уряд зі своєю безглуздою агітацією намагається залізти в кожну шпарину", – повідомляє свободівка.

Як вказує націоналістка, листівки поширено "партизанським способом". "Не відомо, хто їх видав, за які кошти, за чиєю вказівкою їх розповсюджували. Є підстави вважати, що це зроблено коштом б'юджету", – заявила парламентар.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Луцька ОДПІ: Про ...

КОМЕНТАРІ