У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

30.11.13 16:05 0 854
За добу до міліції надійшло 26 повідомлень про скоєння крадіжок. За даними фактами відкрито 22 кримінальних провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Деякі з них:

— Міліціонери встановили, що крадіжку золотої каблучки у рівнянки Діани скоїла 20-річна місцева жителька Тетяна. Зловмисниця зайшла до квартири знайомої, побачила ювелірний виріб, який лежав недалеко від входу та заволоділа ним. Викрадене Діана здала в ломбард. Отримані кошти в розмірі близько 200 гривень витратила на власні потреби.

— Правоохоронці встановили, що крадіжку барсетки у 28-річного жителя Сумської області Віталія скоїв 53-річний мешканець Київщини Олександр. Подія мала місце в приміщенні однієї з заправочних станцій Корецького району. Зловмисник заволодів документами потерпілого та грошима в сумі близько 38000 гривень.

— До міліції повідомив 25-річний Олег з Кузнецовська, що невідома особа викрала з кишені його куртки мобільний телефон. Свої речі потерпілий залишив без нагляду в одному з розважальних закладів міста. Сума збитку становить близько двох тисяч гривень.

— До міліції повідомила 23-річна Наталія з Рокитнівського району, що на одному з ринків міста Рівного невідома особа викрала її сумочку. Зловмисник заволодів документами потерпілої, мобільним телефоном та грошима в сумі близько 700 гривень.

ПОСИЛАННЯ НА СЗГ УМВС ОБОВ’ЯЗКОВЕ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські рятувальники ...
Наступна новина: Кирило Ковальчук: "Ми ...

КОМЕНТАРІ