Аграрії Тернопільщини надіються на підтримку федерації роботодавців України

Аграрії Тернопільщини надіються на підтримку федерації роботодавців України

30.11.13 11:12 0 805
У Скориках, Підволочиського району, в актовому залі Скориківської школи («Школа майбутнього») відбувся круглий стіл, присвячений розвитку підприємств агропромислового комплексу Тернопільської області, а також розвитку соціальної інфраструктури у сільських районах. Головували на засіданні – керівник Ради федерації роботодавців України Дмитро Фірташ та голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян.

Аграрії Тернопільщини під час зустрічі з Головою федерації про свої успіхи говорили небагато, виступи будували на проблемних питаннях, з якими стикаються у своїй роботі. Як заявив Герой України, директор товариства «Україна», аграрний сектор має цілий ряд проблем – відчувається суттєвий обвал цін на зерно та ріпак, перешкоди з реєстрацією договорів на право оренди землею, дотацій на жодну програму не поступило, зростає податкове навантаження.

«Хочемо чітких правил гри з державою. Якщо ми загубимо аграрний сектор, не дамо йому розвиватися, то відповіді буде шукати ціла держава. Я вважаю, що нам разом слід попрацювати і все таки вирішити питання аграріїв», - сказав Олег Крижовачук.

Голова Ради федерації роботодавців України Дмитро Фірташ пообіцяв сприяти у вирішенні проблем аграріїв Тернопільщини. Дмитро Фірташ запропонував постійно діючу площадку для діалогу і вирішення питань. За словами Голови Ради федерації роботодавців України, в грудні відбудеться нарада в прем’єр-міністра України, на якій перед урядовцями будуть підніматися питання озвучені під час наради у Скориках.

Також Дмитро Фірташ пообіцяв лобіювати інтереси аграріїв на всеукраїнському рівні. Натомість, голова Тернопільської ОДА обіцяє надавати всебічну підтримку в області. Валентин Хоптян подякував Дмитру Фірташу за приїзд в область, а також за те, що допомагає і приділяє значну увагу розвитку краю.

Аграрії Тернопільщини подарували Дмитру Фірташу на згадку про перебування в рідному краї ікону Почаївської Божої Матері.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Клубний рейтинг УЄФА. ...

КОМЕНТАРІ