Кирило Ковальчук:

Кирило Ковальчук: "Ми заслужили надію. Одеса живе до 12 грудня"

30.11.13 16:05 0 840
Своєю грою та характером "Чорноморець" заслужив на те, щоб мати надію на продовження боротьби у Лізі Європи. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це після перемоги над загребським "Динамо" розповів півзахисник одеситів Кирило Ковальчук, якого цитує офіційний сайт УЄФА.

"Гра повинна підкріплюватися результатами, забитими голами. Коли їх немає, гра начебто забувається, а результат залишається. Те ж можна сказати і - гра забудеться, результат залишиться", - сказав він.

"Цей матч був дуже важливим, і як би ми не грали, думаю, вболівальники залишилися задоволені. Ми перемогли дуже сильну команду і з самого початку знали, що легкої гри не буде", - додав футболіст.

За словами Ковальчука, цією перемогою команда дала собі надію на вихід з групи та тепер готується до гри в Ейндховені з ПСВ.

"Одеса живе до 12 грудня. Зараз включимося у хороший режим роботи і сподіваємося, що порадуємо уболівальників", - зауважив він.

Гравець також зазначив, що у звітній зустрічі перший тайм "Чорноморець" справді провалив.

"У другому зібралися, зробили правильні висновки. Забили два голи наприкінці, добилися перемоги на характері. Думаю, ми заслужили надію на продовження боротьби. Заміни дуже добре увійшли. Рідко буває, що заміни так добре позначаються", - підсумував він.

Нагадаємо, "Чорноморець" порівнявся за очками з ПСВ, але має обіграти голландців на виїзді, щоб пробитися далі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Сергій Надал: «Позиція ...

КОМЕНТАРІ