Олег Тягнибок: «Нічне побоїще на Майдані – агонія оскаженілої бандитської влади»

Олег Тягнибок: «Нічне побоїще на Майдані – агонія оскаженілої бандитської влади»

30.11.13 12:01 0 780
Після нічного побоїща на Майдані Незалежности 34 людини затримано, сімох вже відпустили, ще стільки ж осіб шпиталізовано із черепно-мозковими травмами та переломами кісток. Зараз у Шевченківському райвідділі працюють адвокати, аби було звільнено решту затриманих. Про це 30 листопада 2013 року повідомив Голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок, який разом із депутатами-свободівцями та иншими парламентарями перебуває в райвідділі міліції.

«В одного з затриманих – перелом гомілкової кістки, є травми голови, гематоми, забої. Те, що відбулося під час штурму міліції мирної акції протесту на Майдані Незалежности, – нормальній людині не вкладається в голову. Ще вчора у Вільнюсі була українська делегація на чолі з Януковичем, яка розповідала там байки про демократію. Вчора представники США наголосили на недопустимості розгону мирних акцій протесту, бо инакше проти України буде вжито санкції, зокрема економічні. Ба більше, Генеральний прокурор заявляв, що силу до протестувальників застосовувати не будуть.

Але посеред ночі на людей кидають «Беркут» з Луганської области, які з ненавистю крушать все на право і на ліво – б’ють українців, які не чинять опору. Під роздачу попадають і чужоземці, і випадкові перехожі. Це агонія влади – демонстрація страху! Вони гадають, що їм вдасться залякати такими звірячими заходами людей та убезпечитися від подальших протестів. Але це лише викликає ще більші протестні настрої. Ця влада переступила усі межі, і те, що відбулося, – катастрофа. Окрім того, що силовики хапали і лупцювали всіх, хто був на майдані, вони переслідували ще й тих, хто втікав, – влаштувавши в Києві ганебне сафарі», – зазначив Олег Тягнибок.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ