В прокуратурі Ужгорода урочисто відзначили День працівників прокуратури

В прокуратурі Ужгорода урочисто відзначили День працівників прокуратури

01.12.13 12:02 0 850
1 грудня — День працівників прокуратури. З цієї нагоди, в прокуратурі міста Ужгорода відбулося урочисте святкування, під час якого нагороджували кращих працівників.

Привітали прокурорів з професійним святом мер Ужгорода Віктор Погорєлов, начальник Ужгородського МВ УМВС України у Закарпатській області Євген Калитич, начальник ДПІ у місті Ужгороді Марія Бадида, а також ветерани прокуратури.

Відкриваючи урочистий захід, прокурор міста Ужгорода Іван Штефанюк зазначив: «Я дякую всьому колективу за пророблену протягом цього нелегкого року роботу. Горжуся тим, що жодного мого підлеглого не було притягнуто до дисциплінарної відповідальності, а це свідчить про вашу відданість роботі. Я радий тому, що прокуратура Ужгорода має свою визначену позицію, а працівники, особливо молодь, не зупиняються на досягнутому та завжди рухаються вперед». Прокурор також подякував Ужгородській міській раді та представникам інших правоохоронних органів за належну співпрацю.

Мер міста Ужгорода — Віктор Погорєлов щиро привітав працівників прокуратури, подякував їм за співпрацю, а також за те, що вони своєю роботою захищають інтереси громадян та держави. Віктор Володимирович побажав прокурорам нових трудових звершень та нагородив кращих працівників почесними грамотами Ужгородської міської ради.

Насамкінець Іван Штефанюк побажав прокурорам Ужгорода міцного здоров’я, затишку у родинах та наснаги у своїй нелегкій та надзвичайно відповідальній професії.

Прес-служба прокуратури міста Ужгорода

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ