Глава УКГЦ застеріг від застосування сили у відповідь

Глава УКГЦ застеріг від застосування сили у відповідь

01.12.13 09:00 0 691
«Від імені нашої Церкви хочу висловити свій смуток з приводу подій, які цієї ночі відбулися на Майдані Незалежності в Києві. Ми засуджуємо ті прояви насильства, які застосували працівники правоохоронних органів до мирних громадян», – сказав Блаженніший Святослав (Шевчук), Глава УГКЦ, коментуючи події, які 30 листопада вночі відбулися у столиці України.

При цьому Предстоятель УГКЦ застеріг від застосування сили у відповідь. «Ми просимо не допустити ще більшої ескалації насильства, яке може привести до ще більше трагічних наслідків. Ми не повинні відповідати насиллям на насилля і злом на зло», – зазначив Блаженніший Святослав. Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Він закликав усіх вірних церкви і людей доброї волі до молитви і чування «за мир і спокій у нашій державі». «Заохочую в усіх наших храмах організувати спільні молитовні заходи, для того щоб силою молитви гоїти ті рани, які нанесені нашому суспільству і щоб ми отримали надію на краще майбутнє. Надія приходить від Господа Бога. У Нього є та сила любові, яка здатна перебороти будь-яку спокусу насильства», – закликав Предстоятель Української Греко-Католицької Церкви.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ