На Тернопіллі двоє на велосипеді, не рахуючи поросяти

На Тернопіллі двоє на велосипеді, не рахуючи поросяти

01.12.13 11:43 0 788
Молоді чортківчани легко ступили на кримінальну ниву і швидко пожали з неї плоди, та не ті, що очікували. За фактом їх протиправних діянь міліціонери розпочали кримінальне провадження. Чи стане це наукою для юнаків, старшому з яких двадцять, а молодшому вісімнадцять, покаже час.

Обікрасти родичів запропонував під час посиденьок у барі старший із товаришів. Молодшому перспектива швидко розжитися грішми теж прийшлася до душі. Тож за короткий час юнаки вже прямували до сусідніх із Чортковом Переходів, звідки, до слова, був родом ініціатор затії.

Хоч і пішком, але шлях подолали швидко. Як і планували, хлопці без перешкод проникли до господарського приміщення родичів. Звідти, ніким не помічені, викотили два спортивні велосипеди. Окрилені таким успіхом, вирішили навідатися ще й до сараю. Як не дивно, з хліва теж вийшли не з порожніми руками, їх здобиччю стало 40-кілограмове порося. Тварину, аби та не перебудила своїм вереском господарів, завбачливо оглушили обухом сокири.

Розбирали тушу вже у Чорткові, куди добралися на крадених велосипедах. Та поживитися свіжиною і продати велосипеди, парубки не встигли. Під ранок до них навідалися міліціонери, а привели їх до крадіїв сліди крові, що стікала з тварини.

Дії молодиків міліціонери кваліфікують частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Cектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дмитро Фірташ обіцяє ...
Наступна новина: На Хмельниччині намагаючись ...

КОМЕНТАРІ