В Закарпатській області міжгірські міліціонери провели екскурсію по райвідділу для школярів

В Закарпатській області міжгірські міліціонери провели екскурсію по райвідділу для школярів

01.12.13 10:59 0 737
Днями до районного відділу міліції завітали на екскурсію учні Міжгірської ЗОШ. Адже в наш час особлива увага приділяється правовому вихованню молоді, формуванню в неї поваги до закону та профілактиці правопорушень.

Начальник сектору кадрового забезпечення райвідділу Володимир Гойчук в навчальному класі розповів школярам про роботу міліції, права і обов’язки працівника міліції. Але найцікавішою для гостей була тема про умови й межі застосування заходів фізичного впливу, спеціальних засобів та вогнепальної зброї.

Сергій Іванко, старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей, навів приклади незаконних дій, які скоїли неповнолітні, та відповідальність за них. Школярі мали можливість почути не тільки про різні види вогнепальної зброї, а й побачити її на власні очі та потримати в руках, приміряти бронежилети, каски тощо.

Після цього, інспектор-кінолог Василь Тарахонич продемонстрував школярам, як вміло і точно міліцейський собака виконує команди свого тренера. Учням також показали ізолятор тимчасового тримання затриманих, де перебувають особи, які потрапили в районний відділ міліції.

А на завершення було традиційне фото школярів з керівництвом Міжгірського райвідділу та слова вдячності за правові знання та нові враження від проведеної екскурсії.

Марія Ньорба

Міжгірський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хрістопулос: На поразку ...
Наступна новина: Вакарчук закликав Схід і ...

КОМЕНТАРІ