В Закарпатській області іршавські правоохоронці виявили частини скелету людини

В Закарпатській області іршавські правоохоронці виявили частини скелету людини

01.12.13 09:53 0 816
До чергової частини Іршавського районного відділу міліції надійшло повідомлення від оперуповноваженого карного розшуку старшого лейтенанта міліції Івана Гелетея про те, що в селі Арданово люди виявили частину скелету людини.

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником Іршавського райвідділу міліції підполковником Миколою Курицею.

Як з′ясували правоохоронці, цю страшну знахідну чоловік знайшов у потічкові в лісовому урочищі на межі між селами Арданово та Доробратово. Чоловік у зарослях займався заготівлею дров і помітив у потічку поруч із великим каменем людський череп та стегнову кістку, оброслу мохом. Про дану знахідку селянин відразу повідомив оперуповноваженому карного розшуку Івану Гелетею.

Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Вилучені решти людини старшим слідчим капітаном міліції Геннадієм Туріною направлено для проведення судово-медичної та судово-криміналістичної експертизи. Правоохоронці встановлюють особу чоловіка та обставини його смерті.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ