На Тернопіллі минулого року вдалося скоротити кількість перевірок підприємців вдвічі, цього року - на третину, - Валентин Хоптян

На Тернопіллі минулого року вдалося скоротити кількість перевірок підприємців вдвічі, цього року - на третину, - Валентин Хоптян

01.12.13 08:51 0 773
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян заявляє, що влада області має чітку співпрацю з контролюючими та силовими органами і робить все для того, щоб підприємця краю працювалося комфортно.

"В нас в області є чітка співпраця з контролюючими і силовими органами, які займаються перевірками підприємців. Нам вдалося минулого року зменшити кількість перевірок підприємців вдвічі, цього року - на третину", - заявив журналістам голова Тернопільської ОДА.

За словами керівника області, при департаменті економіки створений відділ, який займається захистом бізнесу. Робота відділу, обіцяє Валентин Хоптян, буде активізована.

"Ми наведемо порядок, бо цього вимагає і ставить завдання Президент України. Це непросте питання побороти зло - корупцію, але ця робота ведеться і ми можемо констатувати, що довіра бізнесу до владаи є", - констатував Валентин Хоптян.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Глава УКГЦ застеріг від ...

КОМЕНТАРІ