Олег Тягнибок: «В Україні розпочалася революція! Маємо готувати ґрунт для загальнонаціонального страйку»

Олег Тягнибок: «В Україні розпочалася революція! Маємо готувати ґрунт для загальнонаціонального страйку»

01.12.13 12:05 0 764
«Сьогодні лідери української парламентської опозиції зустрілися з послами ЕС та Північної Америки. Закордонні дипломати стурбовані ситуацією в Україні. Безумовно, що реакція світової спільноти – один із найважливіших елементів, який посилить нашу енергію спротиву цій бандитській владі. Але наша перемога залежить від спільної участи громади і духу народу». Про це 30 листопада 2013 року заявив під час виступу на Михайлівській площі у Києві лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

Очільник націоналістів, інформуючи учасників мітингу на Михайлівській площі про зустріч лідерів опозиції з послами ЕС та Північної Америки, що відбулася сьогодні, заявив: «США уже відповідним чином відреагували на те, що відбулося вночі 30 листопада у Києві. Посол Польщі поінформував, що польський уряд уже викликав дипломатичного представника України в цій державі для дачі пояснень щодо ситуації в Україні. Аналогічну заяву ми почули від послів Німеччини, Італії та Великої Британії. Останній також запевнив нас, що британський уряд готує дуже жорстку відповідь на події в Україні». Як наголосив свободівець, відповідальність за те, що відбулося вночі, лежить на прихвоснях у погонах, які виконували злочинний наказ.

«Сьогодні було створено Штаб національного спротиву, в усіх регіонах протягом доби також має бути створено відповідні штаби, до яких увійдуть політичні партії, громадські організації, усе свідоме українство. Бо наша перемога можлива, коли ми будемо разом. Наша перемога – це наша спільна участь і дух українського народу!

Я дуже вас прошу: в жодному разі ми не маємо права ділитися нині на студентів і лікарів, громадських діячів і політиків або ще якось. Ми всі, українська громада – усі разом! І всі виконуватимуть свою важливу функцію: хтось опікуватиметься обороною мирних громадян, хтось відсікатиме провокаторів, хтось клеїтиме листівки, а хтось мітингуватиме. Ми мусимо об’єднати усе суспільство і домогтися, щоби наш спротив був переможним!

Наші дії: найближчим часом наш оргкомітет буде формувати відповідні структури та інформуватиме страйковий комітет. Такі ж комітети мають постати в будинках, у вищих навчальних закладах, на підприємствах. Ми маємо готувати ґрунт для загальнонаціонального страйку в Україні. Це буде наш тиск на владу, бо наша головна вимога – ця влада має піти у відставку. Але цілком очевидно, що вона так просто не піде. А раз так – то піде через тиск вулиці! Маємо бути як один кулак: жодної анархії – передусім чітка дисципліна. Мусимо усвідомлювати, що будь-які кроки вліво-вправо знищать революційний рух. Бо в Україні розпочалася революція!», – заявив Олег Тягнибок.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лідери опозиції провели ...
Наступна новина: Олег Тягнибок: «Нехай ...

КОМЕНТАРІ