Олег Тягнибок: «Нехай «регіонали», які нині залишають лави партії Януковича, падають на коліна перед нашою нацією!»

Олег Тягнибок: «Нехай «регіонали», які нині залишають лави партії Януковича, падають на коліна перед нашою нацією!»

01.12.13 12:05 0 778
«Депутатам, які нині виходять із лав Партії регіонів, не варто аплодувати. "Регіонали" мають падати на коліна та просити пробачення в українців, яких вони зрадили, будучи на службі в режиму Януковича!» Про це увечері 30 листопада 2013 року заяв лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок, виступаючи на Михайлівській площі в Києві, де триває Евромайдан.

Очільник українських націоналістів закликав людей не здаватися та готуватися до надскладної боротьби з режимом. «Янукович боїться української нації, а тому кидає проти громадян «тітушків» та спецпризначенців з инших областей. Ми повинні бути готові до цього, повинні мобілізувати всі сили для протистояння режимові. Нація має показати свою силу в боротьбі з антиукраїнською владою. Тому маємо 1 грудня максимально мобілізувати зусилля, аби протиставити нашу силу антинародній диктатурі!», – заявив Олег Тягнибок.

Очільник «Свободи» також наголосив, що не варто підтримувати «регіоналів», які почали залишати лави партії влади: «Вони вірно служили режимові Януковича, а тому нині мають каятися перед українцями. Те, що вони тепер склали партквиток, нічого не значить. Нехай на коліна падають перед нашою нацією! Українці не мають вірити їхньому ситуативному політиканству. Слід збагнути, що правда – лише за народом. Разом і до кінця!»

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ірина Сех вимагає від ...

КОМЕНТАРІ