Олег Тягнибок: «Настав час звершити соціяльну та національну революцію!»

Олег Тягнибок: «Настав час звершити соціяльну та національну революцію!»

01.12.13 15:42 0 812
Майдан 2004 року нічому не навчив Януковича. Він три роки вів постійний наступ на соціяльні та національні права українців. Але український народ не буде цього терпіти. Саме тому сьогодні на Майдані сотні тисяч, які готові раз і назавжди покласти край пануванню режиму Януковича! Про це заявив 1 грудня на півмільйонному загальнонаціональному вічі, яке зібралося в Києві, лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

«1 грудня, рівно 22 роки тому, ми, вийшовши на референдум, остаточно проголосили незалежну українську державу. Наша держава почала існувати за своєю формою. А тепер ми повинні наповнити її українським, европейським національним змістом. Революцію 1991 року не було завершено, бо при владі залишилися нащадки совєцьких окупантів, які десятиліттями нищили українську націю. Революцію 2004 року було зраджено. Цього ж разу маємо дійти до кінця і звершити соціяльну та національну революцію! Ми розпочинаємо національний страйк. В Україні почалася революція!

Ми створили Штаб національного спротиву, куди входять політичні партії та громадські організації. Його метою буде координація людей на Майдані, де центр нашого спротиву. Має діяти провід, має бути сувора дисципліна та чітка координація. У всіх областях впродовж доби має бути створено штаби національного спротиву. Якщо ти підеш сам – це завершиться нічим. Має бути організована дія. Доки триває Майдан, у Київраді вже почала формуватися законна київська влада. Так само страйкарі вже зайняли Будинок профспілок. Маємо бути відповідальними і перестати бавитися в дитячі пісочниці. Режим Януковича – серйозний ворог. Треба блокувати Київ та саботувати роботу тих місцевих рад, де більшість не належить патріотам, державникам. Розпочинаємо розхитувати човен поки що влади у Великій Україні. Треба заблокувати всю державу, аби знести геть антинародну владу.

Наша мета – Велика, могутня і соціяльно справедлива Україна!»

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ