У Чернівцях жінка жорстоко розправилася із своїм колишнім чоловіком

У Чернівцях жінка жорстоко розправилася із своїм колишнім чоловіком

01.12.13 16:43 0 3165
У Чернівцях жінка замовила побиття свого колишнього чоловіка, а тепер намагається посадовити його у в'язницю. Свідки, які наполягають на його невинності, одностайно стверджують - їм погрожують фізичним насильством.
Вранці чернівчанин Віталій поспішав на роботу. Та навіть вийти зі свого під'їзду йому не вдалося - на нього напали невідомі.
Віталій Ластівка, постраждалий:
- В районе двери практически один из них развернулся и кастетом ударил меня в лицо.
Перелам носу, основи черепа, численні гематоми та струс мізку - з таким діагнозом чоловік потрапив у лікарню. Каже, щойно прийшов до тями - зрозумів, це так йому віддячила колишня.
Віталій Ластівка, постраждалий:
- Буквально за несколько дней до этого в суде мы были с ней, и она вместе со своим сожителем конкретно угрожали, сказали, что тебе будет капец.
Конфлікт з дружиною почався кілька років тому - після розлучення вона відсудила майже все спільне майно й вимагала ще. Чоловік каже: всі його намагання нормально поговорити колишня, що працює на базарі, відкидала одразу.
Віталій Ластівка, постраждалий:
- Я подошел, оклинул ее, по плечу постучал, говорю: Таня, шо ты творишь, что ты делаешь? Она начала огрызаться, потом вообще начала ногами копаться. Повернулся и пошел с рынка.
Вже за годину після такої розмови до чоловіка зателефонували з міліції й повідомили, що колишня дружина звинувачує його в побитті й крадіжці прикраси.
Наталя Сосновська, свідок:
- Виталий ее не бил, это сто процентов, потому что я стояла вот тут на углу, я все видела. Он единственное попросил, чтобы она оставила его в покое.
Хоч свідки й заперечували побиття, для Віталія все закінчилося сумно. Міліція чотири рази закривала провадження, та прокуратура все одно подала матеріали до суду. Чоловіка засудили до чотирьох років позбавлення волі.
Олександр Солонар, керівник відділу управління УМВС України в Чернівецькій області:
- Дійсно, справа перший раз була закрита по тій причині, що не було достатніх доказів для того, щоб пред'явити даному громадянину обвинувачення.
Леся Федоренко, прес-секретар Чернівецької обласної прокуратури:

- Прокуратурою області ці постанови були скасовані у зв'язку з неповнотою проведення досудового слідства.
Працівники базару ж кажуть - на їхні свідчення суд не зважив, а рішення ухвалив, спираючись на слова двох сторонніх людей.
В'ячеслав Мигалатюк, свідок:
- Двоє свидетелей липових, которых тут вообще не было в тот день, значат больше, чем 50 человек здесь, которые тоже свидетели и дают показания. Те, значит, как свидетели, а этих даже не принимают во внимание.
До того ж люди кажуть - співмешканець жінки, яку нібито побив і пограбував Віталій, погрожував їм, щоб вони змінили свої свідчення.
Олена Ісмаїлова, свідок:
- Когда я вышла из зала суда этого, он мне говорит: Ты что, хочеш дырки иметь? Так я не знаю, что мне ждать от него.
Наталя Сосновська, свідок:
- Он подошел к нам и сказал: Что у вас у всех есть дети, и я сделаю то, что я захочу. Может или изнасиловать, или убить.
На всі ці закиди інша сторона конфлікту не реагує. Колишня дружина Віталія Ластівки коментувати будь-що категорично відмовилась.
- Я не буду, без комментариев. Я не вижу причин с вами общаться. Работайте как хотите. Я у цьому не зацікавлена, тому будь ласка, ідіть звідси.
Що ж стосується молодиків, котрі побили Віталія в його ж під'їзді - міліція знайшла їх за місяць. Вони зізналися в тому, що до чоловіка їх підіслала його колишня дружина. Тепер обидва відбувають ув'язнення. Чому суд не звернув увагу на те, що нападники діяли за замовленням - правоохоронці коментувати відмовились.

За матеріалами www.vsemisto.info
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 3)

КОМЕНТАРІ