Олег Тягнибок: «Маємо зберегти плацдарм – Майдан і Хрещатик»

Олег Тягнибок: «Маємо зберегти плацдарм – Майдан і Хрещатик»

01.12.13 22:14 0 818
Зараз основне завдання – не піддаватися на провокації. Ми узгодили план дій, але на Банковій і в Межигір’ї також не сплять і готуються. Якщо ми хочемо досягти мети – має бути чітка дисципліна і стійкість до провокацій, бо саме через них влада хоче посіяти паніку. Зараз ми зайняли Майдан Незалежности, Будинок профспілок, вулицю Хрещатик і саме тут мітингуємо. Наше завдання облаштовуватися на Майдані. Це наш плацдарм, і він має стати недоступним для нашого ворога. Ми блокуємо центр столиці і влада буде змушена піти на умови громади. Про це під час виступу на Майдані Незалежности увечері 1 грудня 2013 року заявив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Очільник українських націоналістів розповів про подальшу роботу – зараз монтують сцену і в цьому процесі розбиватимуть намети. Свободівець наголосив, що з приводу будь-яких запитань потрібно звертатися в Штаб, який розташований у Будинку профспілок, і там координувати будь-які дії. «Якщо ви нам довіряєте – просимо дослухатися до наших слів, і ми таки здобудемо перемогу. Армій без командирів не буває», – заявив Олег Тягнибок.

Лідер націоналістичного об’єднання повідомив громаду, що зараз в Адміністрації Президента є дві групи людей: одна готова йти на перемовини, а инша – вдатися до силового сценарію.

«Одна група налаштована на те, аби відправити уряд у відставку та розпочати перемовини з народом. Инша ж, яку, за нашою інформацією, очолює людина Москви – Медведчук, вже намагається організувати силовий сценарій. Також відомо, що ті машини з водометами, які було закуплено коштом громади, зараз вже заправляють. Зараз не відомо, до якої з цих груп влада прислухається, проте є інформація, що вже скликають засідання РНБО», – повідомив Олег Тягнибок.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Тягнибок та ...
Наступна новина: Олег Тягнибок: «Що більше ...

КОМЕНТАРІ