Олег Тягнибок: «Що більше нас буде на Майдані – то швидшою буде перемога»

Олег Тягнибок: «Що більше нас буде на Майдані – то швидшою буде перемога»

01.12.13 22:17 0 2345
Ми – велике українське військо, яке прагне перемоги. Маємо все зробити, аби цього досягнути. Щоби здобути перемогу – нам слід діяти відповідно до встановленого плану. Инакше переможе режим», з – заявив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, виступаючи на Майдані Незалежности.

«Маємо налаштовуватися на тривалу боротьбу. Зараз ми сконтактували з усіма нашими представниками в областях, в багатьох із яких відбулися кількатисячні мітинги. Ми просимо делегувати до столиці людей. Тому прохання до вас і ваших родичів, друзів: подзвонити знайомим та закликати їхати сюди. Що більше нас буде на Майдані – то швидшою буде перемога.

Вони казали, що на Майдан не вийде більше 200 тисяч людей, але сьогодні нас вийшло більше в рази. А це свідчить, що є реакція суспільства. Нам просто необхідно реагувати, аби здолати цю поки що владу. Я казав завжди: Янукович боїться організованих людей на вулиці.

Після Вільнюса стало зрозуміло, що вони навіть світової спільноти не бояться. Тому ми можемо розраховувати виключно на власні сили. Бо ми сюди прийшли не за гроші, а за нашу ідею. Наша ідея – нормальна, цивілізована, національна, правова, українська, европейська держава. Маємо гордитися тим, що ми – українці», – заявив Олег Тягнибок.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Тягнибок: «Маємо ...
Наступна новина: Олег Тягнибок: «Закликаємо ...

КОМЕНТАРІ