Юрій Михальчишин: "Режим не встоїть, якщо ми вистоїмо"

Юрій Михальчишин: "Режим не встоїть, якщо ми вистоїмо"

02.12.13 08:53 0 1044
"Зараз є два фронти, які треба втримати – у Києві та у Львові. Режим не встоїть, якщо ми вистоїмо". Про це сказав у своєму виступі народний депутат України від ВО "Свобода" Юрій Михальчишин на вічі, яке відбулося ввечері 30 листопада на львівському майдані.

"У Києві на Михайлівській стоять наші однолітки, які готові захищати новий плацдарм революції. Нової бійні ми не допустимо. Змінився вже настрій, відбувся корінний перелом. Закінчилися пісні, танці, заклики бути толерантними – настав час бути мужніми. Нехай кожен, хто стоїть на Майдані і стоятиме завтра, відчує плече друга, нехай стисне руку товариша, нехай сміливо дивиться у вічі ворогові.

Зараз той момент, якого ми так довго чекали, стискаючи кулаки в безсиллі, дивлячись на пожовклі світлини наших попередників, які загинули в боях в Українській повстанській армії, Українській дивізії "Галичина" для того, щоб ми жили. У нас стискалися руки в кулаки до болю, коли ми бачили, як знищували нашу країну, як різали на металобрухт підприємства, як розганяли армію, як наших батьків викидали з роботи, а наші дідусі і бабусі змушені виживати на жебрацьку пенсію. За все це ми хочемо спитати тих, хто називав себе політичною елітою", – сказав під час виступу Юрій Михальчишин.

Він закликав усіх бути мужніми і дружними: "Як ніколи важлива єдність і відсутність страху. Нас багато, але має бути ще більше. Кожен з ваших батьків має теж бути тут, кожен друг і подруга теж мають бути з нами. Частина львівського Майдану їде до Києва, а частина повинна залишитися тут, щоб захищати наш Бандерштат, місто героїв і переможців, місто чесних, мужніх, працьовитих і сміливих людей, місто красивих дівчат і сильних хлопців. Ми будемо разом і до кінця!", – заявив парламентар.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Звернення голови ОДА до ...

КОМЕНТАРІ