Мощі Святого великомученика Георгія Побідоносця привезли до Львова

Мощі Святого великомученика Георгія Побідоносця привезли до Львова

02.12.13 10:19 0 814
Голова Львівської ОДА Олег Сало взяв участь у молебні на честь приїзду до нашого міста мощей Святого великомученика Георгія Побідоносця(чесна правиця), який є покровителем Львова.

«Наша сила – у нашій вірі, – звернувся до присутніх очільник області. – Ми, львів’яни, насамперед глибоковіруючі люди, а наше місто без сумніву можна назвати містом храмів. ми є свідками історичної події – вперше до Львова прибула чесна правиця Святого Покровителя нашого міста – великомученика Георгія Побідоносця. Мені приємно, що ця знаменна подія відбувається у рік святкування 1025-ліття хрещення Київської Русі, відколи Україна почала розвиватися як країна християнської традиції», – зазначив Олег Сало, та приклався до мощей.

У день прибуття мощей Святого, у Львові відбулася хресна хода від Свято-Георгіївського кафедрального храму (вул. Короленка, 3) до майданчика на Високому Замку (вул. Кривоноса), де пройшов молебень за участю духовенства та християн. По завершенню заходів, мощі Святого великомученика Георгія Побідоносця знову доставили до Свято-Георгіївського кафедрального храму.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Поліція Таїланду ...

КОМЕНТАРІ