Львівська обласна бібліотека для дітей та Кросненська публічна бібліотека (Республіка Польща) підписали Угоду про співпрацю

Львівська обласна бібліотека для дітей та Кросненська публічна бібліотека (Республіка Польща) підписали Угоду про співпрацю

02.12.13 18:17 0 947
Між Львівською обласною бібліотекою для дітей та Кросненською публічною бібліотекою підписано Угоду про співпрацю у рамках програми партнерства «Україна – Польща»: книжковий міст», – поінформувала директор департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації Наталія Гамкало.

Підписання угоди відбулось під час візиту делегації працівників Львівської обласної бібліотеки для дітей як співорганізатора та учасника польсько-українського семінару «Бібліородзинки 365», який відбувся в публічній бібліотеці міста Кросно Підкарпатського воєводства Польщі.

На семінарі відбувся активний обмін досвідом, враженнями, ідеями. Бібліотекарі обговорили хід реалізації спільного Інтернет-проекту «Бібліородзинки 365», а також накреслили подальші спільні заходи: проведення українсько-польських конференцій, семінарів, обмін книжками.

Також сторони вирішили продовжувати реалізацію проекту, який діє вже декілька років, долучати до нього нових партнерів з районних дитячих бібліотек Львівщини та Кросненського повіту.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські рятувальники ...
Наступна новина: Фінансово грамотна людина ...

КОМЕНТАРІ