У Львівській області в рамках Проекту РЕОП відбувся семінар з бенчмаркінгу

У Львівській області в рамках Проекту РЕОП відбувся семінар з бенчмаркінгу

02.12.13 17:43 0 821
28 листопада 2013 року в приміщенні Львівської ОДА відбувся практичний семінар з бенчмаркінгу, організований в рамках Проекту міжнародної технічної допомоги «Розбудова спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей і міст України» (Проект РЕОП), який реалізується в Україні Конференційною радою Канади.

Участь у семінарі від Львівської облдержадміністрації взяли представники департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості та департаменту фінансів, що є учасниками Проекту РЕОП.

Семінар провели Бренда Лафлер – експерт з бенчмаркінгу Проекту РЕОП (Конференційна рада Канади), Максим Борода – консультант з аналізу даних та прогнозування Проекту РЕОП та Наталя Ходько – консультант зі статистичного аналізу Проекту РЕОП.

Під час семінару учасники Проекту обговорили систему бенчмркінгових показників, методологію їх визначення. Проведено аналіз бенчмаркінгових показників для Львівської області. Обговорено досягнення і проблеми Львівщини у різних секторах.

За результатами семінару напрацьовано рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності Львівської області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Отримана у подарунок від ...
Наступна новина: Транзит транспортних ...

КОМЕНТАРІ