Чернігів: Творити радість власноруч

Чернігів: Творити радість власноруч

02.12.13 15:20 0 636
Як своїми руками зробити оригінальний виріб, що стане гарним подарунком або окрасою власної оселі, вчилися чернігівці з обмеженими фізичними можливостями в міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Напередодні Міжнародного дня інвалідів заняття відвідав депутат Чернігівської міської ради Андрій Кужельний. Він теж долучився до спільної роботи над новорічною композицією. «Із звичайних матеріалів насправді можна зробити незвичайні речі, головне – це бажання й щире прагнення подарувати радість собі і оточуючим», - прокоментував депутат свої враження від майстер-класу.

Учасники занять та їхні батьки дуже задоволені такими навчальними програмами, які проводяться на базі центру щотижня. Сюди приходять діти й дорослі з вадами здоров’я, кожному підбирають такі завдання, які нескладні у виконанні та добре запам’ятовуються.

«Пробудити творчу фантазію та залучити до корисних занять дітей та дорослих із тими чи іншими фізичними вадами, розширити їхнє коло спілкування та інтегрувати їх у суспільство – ось мета таких заходів», - каже директор Центру ССДМ Тетяна Кузнецова-Молодчая.

Депутат міськради А. Кужельний коротко поінформував про міські програми, що спрямовані на посилення уваги до потреб людей цієї категорії, та висловив подяку соціальним працівникам, які не просто виконують свою роботу, а теплом душі і серця зігрівають знедолених.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ректорат Київського ...
Наступна новина: м. Шепетівка: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ