Івано-Франківщина: за минулі вихідні в області виникло 14 пожеж, у вогні загинула 1 особа

Івано-Франківщина: за минулі вихідні в області виникло 14 пожеж, у вогні загинула 1 особа

02.12.13 17:14 0 883
30 листопада о 15:47 год. в селищі Ланчин Надвірнянського району на одному з обійсть виникла пожежа літньої кухні. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено покрівлю на площі 20 м.кв., стіни та стелю споруди. Причина виникнення пожежі – відсутність протипожежної розділки.

30 листопада о 19:40 год. в селі Крихівці Івано-Франківської міськради горів металевий вагончик на території автостоянки. Вогнем знищено будівельні матеріали, скутер, пошкоджено металеву стіну на площі 10 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

1 грудня о 00:24 год. в селищі Яблунів Косівського району виникла пожежа комплексу господарських будівель. Вогнем знищено покрівлю стайні та стодоли на площі 35 м.кв., 11 тон сіна. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

1 грудня о 00:25 год. в селі Микитинці Косівського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем пошкоджено стіни приміщення веранди, знищено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

1 грудня о 12:49 год. в місті Калуш по вулиці Тихого виникла пожежа в одній із житлових квартир. Вогнем знищено диван та пошкоджено речі домашнього вжитку. На місці пожежі виявлено тіло загиблої власниці помешкання. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку загиблої.

Того ж дня о 18:47 год. в обласному центрі по вулиці Вагилевича сталася пожежа недіючої одноповерхової будівлі. Вогнем пошкоджено стелю споруди на площі 3 м.кв., речі домашнього вжитку та побутове сміття. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

1 грудня о 22:54 год. в Івано-Франківську по вулиці Івана Павла 2 горіли вхідні двері в під’їзд 9-ти поверхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено вхідні двері. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

2 грудня о 00:42 год. в обласному центрі по вулиці Симоненка виникла пожежа на кухні однієї із житлових квартир. Вогнем пошкоджено газову плитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки в газовій плиті.

За минулі вихідні пожежно-рятувальні підрозділи області 5 разів виїжджали на гасіння загорань сміття та сухої трави на відкритій території.

Загалом з початку року в області виникло 1493 пожеж, у вогні загинуло 53 особи.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ