Петро Колодій: "Львівська обласна рада підтримує створення Штабу національного спротиву"

Петро Колодій: "Львівська обласна рада підтримує створення Штабу національного спротиву"

02.12.13 13:13 0 798
1 грудня 2013 року на Евромайдані у Львові відбулося віче, на яке зібралося кілька тисяч студентів, громадян Львівщини. На віче після сесії Львівської обласної ради прийшли депутати. Голова Львівської обласної ради свободівець Петро Колодій, виступаючи перед учасниками Евромайдану, розповів про підсумки шньої сесії обласної ради.

Петро Колодій насамперед наголосив на тому, що Львівська обласна рада, обрана громадою Львівської області, виконує волю громади і підпорядкована саме їй.

1 грудня було скликано восьме пленарне засідання сесії Львівської обласної ради. До порядку денного було внесено два питання. Перше питання – заслуховування інформації начальника Головного управління МВС України у Львівській області щодо забезпечення безпеки прав і свобод громадян на території Львівської області під час проведення мирних зборів, мітингів, походів та демонстрацій.

Під час інформування начальник ГУ МВСУ у Львівській області Олександр Рудяк запевнив Львівську обласну раду, мешканців Львівщини, що правоохоронні органи будуть вживати вичерпних заходів щодо забезпечення конституційних прав та свобод громадян під час проведення мирних зборів, мітингів і походів та демонстрацій.

Наступним питанням порядку денного внесено про суспільно-політичну ситуацію в Україні. Львівська обласна рада, заслухавши питання "Про суспільно-політичну ситуацію в Україні", постановила: засудити дії органів центральної влади України щодо злочинного розгону Евромайдану в Києві; підтримати ініціативу лідерів трьох опозиційних сил щодо створення Штабу національного спротиву.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі пожежа в ...
Наступна новина: Львівські вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ