На Slando шукають волонтерів на «Евромайдан» і пропонують безкоштовні послуги для мітингувальників

На Slando шукають волонтерів на «Евромайдан» і пропонують безкоштовні послуги для мітингувальників

02.12.13 16:42 0 807
В інтернеті йде масовий набір людей як в допомогу «Евромайдану», так і для створення проблем мітингувальникам. Наприклад, серед оголошень на сайті Slando можна знайти повідомлення про надання безкоштовної юридичної допомоги та ночівлі для учасників «Евромайдана». Але зустрічаються і повідомлення про набір людей спортивної статури для участі в мітингу за гроші.
В одному з оголошень автор шукає людей, готових працювати волонтерами. В обов'язки добровольців входитиме збір речей, продуктів і медикаментів для учасників «Евромайдану».
У розділі юридичних послуг на Slando, один з авторів пропонує безкоштовну допомогу всім мітингувальникам. Він пише: «Якщо ви стали жертвою незаконних дій у період мітингу на Евромайдані – прошу звертатися. Гарантую юридичну підтримку і безкоштовну допомогу в повному обсязі!».
Зустрічаються і пропозиції для заробітку. Так, в одному з оголошень автор шукає «спокійних і врівноважених хлопців спортивної статури». Їм належить працювати на мітингу 2.12.13 , а місце збору біля метро Арсенальна на 12:45. Роботу «спортсменів » оцінюють в 200 гривень.

Прес-служба Slando
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: На Тернопіллі 29 листопада ...

КОМЕНТАРІ