Право фізичної особи на отримання доходу без оподаткування від податкового агента при продажу с/г

Право фізичної особи на отримання доходу без оподаткування від податкового агента при продажу с/г

02.12.13 20:45 0 858
ДПІ у Сихівському районі м.Львова ГУ Міндоходів у Львівській області роз’яснює порядок отримання та використання Довідки про право фізичної особи на отримання без оподаткування доходу від податкового агента при продажу сільгосппродукції.
Довідка про право фізичної особи на отримання доходу від податкового агента без утримання податку видається безоплатно сільською, селищною, міською радою особисто власнику сільськогосподарської продукції (включаючи продукцію первинної переробки) у 10-денний строк з дня звернення за місцем проживання або місцем розташування земельної ділянки на підставі письмової заяви, якщо сільськогосподарська продукція вирощується (виробляється) ним на земельних ділянках, наданих йому в розмірах, встановлених Земельним кодексом України для:
- ведення особистого селянського господарства, якщо їх розмір не було збільшено у результаті отриманої в натурі (на місцевості) земельної частки (паю);
- будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибних ділянок);
- ведення садівництва;
- індивідуального дачного будівництва.
Детальну інформацію щодо оподаткування доходів платники можуть отримати, звернувшись до центру обслуговування платників податків у місті Львові за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 35.

Інформаційно-комунікаційний сектор
ДПІ у Сихівському р-ні м.Львова
ГУ Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Більше 90 відсотків ...
Наступна новина: Перші відгуки про iPhone ...

КОМЕНТАРІ