Лідери опозиції на Погоджувальній раді парламенту висунули вимогу – відставка уряду Азарова

Лідери опозиції на Погоджувальній раді парламенту висунули вимогу – відставка уряду Азарова

02.12.13 17:51 0 768
2 грудня 2013 року лідери парламентських опозиційних сил Олег Тягнибок, Арсеній Яценюк та Віталій Кличко відвідали засідання Погоджувальної раду парламенту та висунули єдину вимогу – розглянути на завтрашньому засіданні Верховної Ради України постанову про відставку Кабміну. Одразу після висунення своєї вимоги очільники опозиції та инші парламентарі від опозиційних сил залишили засідання.

Спілкуючись після Погоджувальної ради із журналістами, Олег Тягнибок заявив: «Ми вимагаємо не тільки відставки уряду Азарова, а й очільників Міністерства внутрішніх справ. Також вимагаємо, аби керманичів спецпідрозділу «Беркут», які віддавали незаконні накази влаштувати жорстоке побоїще на Майдані Незалежности 30 листопада та під час бійки біля Адміністрації Президента, було притягнуто до кримінальної відповідальности».

Народний депутат України свободівець Олексій Кайда продемонстрував представникам ЗМІ рану на голові, яку дістав учора під час бійки біля АП.

«Учора Олексій Кайда стояв у живому ланцюгу між «Беркутом» та людьми біля Адміністрації Президента. Там нам вдалося зупинити провокацію, проте в ході припинення бійок невідомі влучили свободівцеві в голову цеглиною. Також від свавілля спецбійців «Беркута» постраждав і свободівець Андрій Міщенко, який захищав журналістів та мирних пікетувальників – його «беркутівці» жорстоко побили. Постраждали й инші депутати від опозиційних сил – усім довелося звернутися по допомогу до лікарів. Також усі бачили, як по-звірячому знущалися міліціянти над людьми, яких вдалося затягти на подвір’я Банкової. Ось такі звірства спецпризначенців – обличчя поки що чинної влади. У такій державі жити неможливо!. Чаша людського терпіння переповнена, тому інакшого виходу у громадян, ніж протест, немає», – наголосив Олег Тягнибок.

Після цього лідери опозиції вийшли до людей, які пікетують Кабмін, та поінформували протестувальників про перебіг засідання Погоджувальної ради парламенту.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Транзит транспортних ...
Наступна новина: Ректор КПІ нині прийде зі ...

КОМЕНТАРІ