Олег Тягнибок: «Влада абсолютно втратила голову, пішовши проти народу!»

Олег Тягнибок: «Влада абсолютно втратила голову, пішовши проти народу!»

02.12.13 18:56 0 868
Представники влади вже заявили, що не мають наміру спілкуватися з опозицією, бо, за їхніми словами, «ми не представляємо громаду». Натомість «регіонали» мають намір спілкуватися з представниками громадських організацій, бо влада переконана, що саме вони «представляють громаду, яка протестує на вулицях». Це – технологія Банкової і вона зовсім не нова, бо вони і так дуже часто використовують деяких своїх підручних, підгодованих нібито громадських діячів та створюють видимість якогось «діялогу» з ними. Про це під час брифінгу в Будинку профспілок заявив керівник ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Лідер націоналістів наголосив, що поки невідомо, з ким бесідуватимуть на Банковій, але можна точно сказати, що ті, хто піде на таку розмову, – однозначно провокатори. «Насправді ті громадські організації та їхні так звані «лідери», які братимуть участь у перемовинах із Банковою, – однозначно провокатори, які не представляють інтереси людей, які стоять на вулиці. Це дуже легко перевірити – можна вийти і спитати українців, які стоять на Майдані, і не лише Києві, а і в инших містах України», – зазначив Олег Тягнибок.

Голова ВО «Свобода» також підкреслив, що сьогодні на Майдані Незалежности треба знову зібрати велику кількість громадян, які виступають проти нинішньої антиукраїнської влади – це, за його словами, переломний момент у боротьбі з режимом Януковича.

«Під час виступу на Майдані ми зазначили: якщо нині буде така кількість українців, як у неділю – це буде переломний момент у боротьбі з режимом Януковича. Вже зараз бачимо, що на Майдан постійно приходять люди і їхня кількість стрімко зростає – революційний момент спрацював. Дух людей – це і є той переломний момент! Опозиція є лише посередником між українцями та режимом. Ми не досягнули ще своєї мети, але вже змусили режим Януковича звернути увагу на ситуацію в державі. Той факт, що народ почав чинити тиск на владу, вже змусив її переформатовувати свої дії. Поки ми ще не бачимо конкретних кроків, але вже є рішення Комітету з питань місцевого самоврядування, який рекомендував ВРУ розглянути постанову, зареєстровану опозицією, про відставку уряду.

Також уже є рішення Київської обласної ради, яка під тиском опозиційних депутатів засудила злочинні дії режиму проти мітингувальників. Якщо раніше такі рішення були цілком очікуваними у Львівській, Івано-Франківській і Тернопільській обласних радах, то тепер таке рішення ухвалила й Київська обласна рада, де є більшість Партії регіонів. Це вже можна вважати невеликою перемогою та певним переломом ситуації на користь українців.

Завтра під час засідання парламенту розглядатимемо питання про відставку уряду, що є лакмусовим папірцем – ті, хто голосуватиме за те, аби цей уряд залишився, автоматично підтримують звірячі дії «Беркута», який собі дозволяє абсолютно неконституційні дії.

Усе те, що зробили «беркутів ці» під час мирних акцій протесту, – це привід для того, аби розігнати цю структуру. На жаль, ця влада попросту втратила голову і абсолютно не розуміє те, що відбувається зараз у державі. Режим не відчуває настрою людей і пішов проти народу. Не проти якоїсь політичної партії чи групи депутатів – саме проти народу, проти якого йти не можна!», – заявив Олег Тягнибок.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ведення книги обліку ...
Наступна новина: Сплата єдиного внеску ...

КОМЕНТАРІ