Колектив Міністерства доходів і зборів України працює у штатному режимі

Колектив Міністерства доходів і зборів України працює у штатному режимі

02.12.13 17:33 0 1039
На апаратній відеонараді зі структурними підрозділами, керівниками та співробітниками у регіонах Міністр Олександр Клименко підкреслив важливість стабільної роботи колективу Міністерства із забезпечення надходжень податків та зборів до державного та місцевого бюджетів.
«Ми не маємо жодного морального права поставити під загрозу забезпечення стабільних надходжень для фінансування роботи держави, місцевих громад. Це наша відповідальність перед суспільством. Наші дії повинні бути максимально відкритими і прозорими. Міністерство було і залишається поза політикою», - підкреслив Міністр.
У своєму зверненні до колективу Олександр Клименко відзначив, що Міністерство продовжує у повному обсязі виконувати свої функції з адміністрування податків, зборів і митних платежів. Міністр доручив забезпечити роботу усіх сервісних центрів, митних пунктів та структурних підрозділів Міністерства у штатному режимі, щоб «громадяни і бізнес мали можливість безперешкодно реалізувати свої громадянські обов’язки і права».

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ
МІНДОХОДІВ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Львівщині на ...

КОМЕНТАРІ