Перші відгуки про iPhone 5s: плюси і мінуси нового флагмана

Перші відгуки про iPhone 5s: плюси і мінуси нового флагмана

02.12.13 21:27 0 1096
В інтернеті з'явилися перші відгуки про iPhone 5s від відомих журналістів і оглядачів в технологічній сфері. В цілому, всі журналісти винесли одностайний вердикт - новинка Apple вдалася на славу. Недоліків у iPhone 5S вони практично не знайшли і назвали його верхом еволюції iPhone. Причепитися до комунікатора могли хіба що за 4 -дюймовий екран, який здається крихітним нарівні з іншими Android-смартфонами.

TechCrunch
Випустивши iPhone 5s, Apple знову повернула собі звання виробника кращих телефонів в світі. Апарат багато в чому схожий на свого попередника. Зберігся зовнішній вигляд і 4 -дюймовий дисплей Retina. Однак у телефоні реалізований ряд унікальних функцій: поліпшена камера, сканер відбитків пальців, потужний процесор. До речі, про процесор: iPhone 5s побудований на повноцінному 64 -бітному чіпі, який залишає далеко позаду по продуктивності всі новітні смартфони на ринку. Тому якщо ви шукаєте щось, що застаріє ще не скоро, iPhone 5s - те, що вам потрібно.

Engadget
iPhone 5s - потужний апарат, проте його поки важко оцінити об'єктивно. Якщо розробники підтримають 64 -бітну архітектуру нового процесора, iOS 7 і співпроцесора M7, гаджет цілком може стати в очах споживача кращим смартфоном року. Якщо ні - більшість користувачів, швидше за все, не звернуть уваги на новинку і будуть чекати iPhone 6.



CNET
iPhone 5s цілком можна назвати pro-версією iPhone. Це як MacBook Pro серед інших «макбуків». Проте, рядовим споживачам нововведення 5s трохи складні для оцінки. Перевагами MacBook Pro є потужна батарея і великий якісний екран. Вони всім зрозумілі без пояснень. iPhone 5s може похвалитися 64 -бітним процесором і співпроцесором M7. Лише одиницям це про щось говорить. Так, він швидший і автономніший за свого попередника. Однак якщо ви вже купили iPhone 5, то для вас немає сенсу оновлюватися - почекайте iPhone 6.

New York Times
Нова камера - одне з ключових нововведень iPhone 5s. Її сенсор був збільшений на 15 %, а окремі пікселі захоплюють більше світла. Якщо порівняти знімки з тими, що були зроблені на попереднику iPhone 5S, різниця відразу впадає в очі. Зняті при тьмяному освітленні фотографії на новому телефоні виходять набагато краще. Чіткіші, яскравіші, кращого кольору.

AnandTech
Якщо ви віддаєте перевагу смартфонам на операційній системі iOS, то iPhone 5s вас не розчарує. У багатьох відношеннях телефон є еволюційним продовженням iPhone 5, а в деяких - революційним. Все, чим займалися в Apple останні декілька років, почало приносити результати. Завдяки процесору та графічній підсистемі, iPhone 5s став найбільш просунутим смартфоном з усіх коли-небудь створених Apple, а , можливо, взагалі з усіх створених у світі. Якщо вам потрібен гаджет, який хоча б деякий час буде попереду інших - вибирайте iPhone 5s.

AllThingsD
Нашим найбільшим розчаруванням стала майже повна відсутність уваги Apple до клавіатури iOS. На відміну від Android, Apple забороняє користувачеві використовувати сторонні клавіатури з поліпшеною автокорекцією та іншими «фічами». Як кажуть в компанії, таким чином вони дбають про безпеку користувачів. В іншому ж телефон порадував. І апаратна, і програмна частина роблять девайс значно швидшим і зручнішим ніж будь-який з попередників.



Loop
iPhone 5s - чудовий смартфон з величезною кількістю нових функцій, які допоможуть вам в роботі і розвагах. Дактилоскопічний сенсор, камера, швидкість і швидкодія - iPhone 5s став моїм самим улюбленим «яблучним» гаджетом.

Pocket- lint
Якщо вам потрібен телефон, який просто працює - вибирайте iPhone 5s . Але, як нам здається, Apple тупцює на місці, в той час як інший світ рухається вперед. Безсумнівно, Android і Windows Phone пропонують дивні або деколи навіть даремні функції. Однак разом з тим конкуренти пропонують пристрої з великими екранами і розширеннями, потужними процесорами, ємними батареями. У iPhone 5s немає практично ніяких «гіковскьких» фіч. Майте це на увазі при виборі телефону.



T3
iPhone 5s - кращий iPhone, коли-небудь створений в Apple. Чудова камера. Революційний сканер Touch ID. Приголомшливий апарат iphone 5s купить кожен бажаючий зможе в офіційних представників Apple.
Источник: http://apple-online.com.ua/151-apple-iphone-5s
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ