Олег Тягнибок: «Звертаємося до силовиків, які ще мають честь – переходьте на бік української революції!»

Олег Тягнибок: «Звертаємося до силовиків, які ще мають честь – переходьте на бік української революції!»

02.12.13 21:30 0 736
«Вітаю усіх, хто бореться за українську справу, за ідею, за себе і своїх дітей. Уже зараз маємо перші перемоги, і це саме завдяки тому, що ми вийшли на майдани в Києві і по всій Україні. Це реальний тиск на бандитську владу, яка перейшла всі межі і має йти геть!» Про це увечері 2 грудня 2013 року, виступаючи на мітингу опозиції в центрі столиці, заявив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Очільник націоналістів наголосив, що український народ ніколи не пробачить ні владі, ні «Беркуту» суботи, коли спецбійці топили Майдан Незалежности в крові студентів, молодих українців.

«Ніколи не пробачимо цей озвірілий «Беркут»! Бо вони працюють за на наші гроші, і замість того, аби ловити бандитів, захищати українців – ці нелюди жорстоко б’ють народ. Тому до наших чітких політичних вимог – імпічмент президента, відставка уряду – додаємо вимогу кримінальної відповідальности усіх так званих «правоохоронців», які підняли руку на наших дітей, на нашу громаду.

Також від нашого імени, від імени усієї громади, яка нині тут, на Майдані, на инших майданах країни звертаємося до усіх військових, офіцерів, генералів, правоохоронців, до тих, хто з українськими кокардами і в кого залишилася бодай крихта патріотизму і офіцерської чести: будьте разом з нами; армія, міліція, ставайте в наші ряди, не виконуйте злочинні накази бандитської влади – переходьте на бік української революції!», – закликав Олег Тягнибок.

Лідер націоналістів також наголосив: є інформація, що сьогодні вночі відбудеться штурм КМДА (докладніше: http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/044983/). Він звернувся до керівництва «Беркута» і до тих, кому віддають злочинні накази кидатися на людей: «Хлопці майте совість, не застосовуйте силу і не йдіть проти людей – Господь вас покарає, а народ не простить!».

Свободівець закликав учасників віча продовжувати завтра пікетування Кабміну та парламенту: «Ми вистояли одну ніч і далі стоятимемо, скільки потрібно, бо ми виступаємо за українську справу, за правду. Тому завтра зранку продовжуймо пікетування і Кабміну і парламенту, де розглядатимемо постанову про відставку уряду Азарова!».

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Перші відгуки про iPhone ...
Наступна новина: Подовжено термін формування ...

КОМЕНТАРІ