Чернівці: Відбулося засідання міської Координаційної ради з питань розвитку підприємництва

Чернівці: Відбулося засідання міської Координаційної ради з питань розвитку підприємництва

03.12.13 11:20 0 774
29 листопада 2013 року під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Ротаря П.Я. відбулося засідання міської Координаційної ради з питань розвитку підприємництва.

На засіданні розглянуто питання про стан надання виконавчими органами міської ради адміністративних послуг відповідно до вимог Закону України від 06.09.2012 року № 5203-VI «Про адміністративні послуги», проблеми і шляхи їх вирішення та вжиті заходи з виконання вимог Закону України від 04.11.2011 року № 4014 -VI «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності».

З вищенаведених питань виступили Луців П.С., начальник відділу з питань оформлення дозвільних документів міської ради («Дозвільний центр») та Бережнюк М.Т., начальник управління обслуговування платників податків Державної податкової інспекції у м.Чернівцях Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області.

На засіданні обговорено чинники, що впливають на показники діяльності суб’єктів підприємництва, які обрали спрощену систему оподаткування, ефективність дії встановлених ставок єдиного податку та новий порядок застосування реєстраторів розрахункових операцій для фізичних осіб – підприємців І-ІІІ груп оподаткування.

Довідково:

До роботи в Центрі надання адміністративних послуг м.Чернівців залучені регіональні органи влади, виконавчі органи міської ради, районні в місті ради загальною кількістю 8 адміністративних органів та 19 дозвільних органів. В Центрі надаються 31 вид адміністративних послуг та 50 видів документів дозвільного характеру. За 11 місяців 2013 року прийнято 35852 заяви на отримання адміністративних послуг. Розроблено та затверджено заходи щодо покращення умов обслуговування відвідувачів Центру надання адміністративних послуг та забезпечення з 01 січня 2014 року виконання вимог Закону України «Про адміністративні послуги».

Міська Координаційна рада з питань розвитку підприємництва

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Голова Тернопільської ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ