В Україні очікується відносно тепла погода з незначними коливаннями температури повітря

В Україні очікується відносно тепла погода з незначними коливаннями температури повітря

03.12.13 14:29 0 795
Протягом поточного тижня на території України не очікується значного пониження температури повітря.

«Закінчився останній місяць осені. В цілому, листопад був доволі теплим, його середньомісячна температура перевищувала норму на 2-4 градуси. Опадів було мало», – повідомила під час брифінгу начальник відділу метеорологічних прогнозів Українського гідрометцентру Людмила Савченко.

За її словами, поки що прихід зими в Україну не очікується. Деякі коливання температури повітря відбуватимуться, проте це будуть не зимові морози.

Найближчої ночі температура в Україні знизиться до -3…-8 °С, але надалі ночі будуть теплішими. Денна температура становитиме -2…+3 °С, а в наступні дні – від 0…+5 °С. Такий характер погоди утримуватиметься до кінця тижня. Лише 2 грудня, у зв’язку з проходженням територією України холодного фронту, в більшості областей, крім півдня, пройде мокрий сніг. 3-4 грудня – переважно без опадів, 5-7 – невеликий мокрий сніг з дощем.

«Органи та підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій готові до реагування на надзвичайні ситуації, зокрема пов’язані із зимовим періодом», – зазначив під час брифінгу заступник Голови ДСНС України Анатолій Бойко.

Як розповів Анатолій Бойко, на минулому тижні на території України зареєстровано 1145 надзвичайних подій. Працівники Служби порятунку «101» забезпечили на них оперативне реагування та врятували життя 38 людей. Було ліквідовано 975 пожеж, врятовано на них 31 людину. З початку тижня піротехнічні підрозділи ДСНС України здійснили 104 виїзди, під час яких вилучили, знешкодили та знищили 788 вибухонебезпечних предметів часів минулих війн.

Державна служба України

з надзвичайних истуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгородському театрі ...
Наступна новина: Житомирська область займає ...

КОМЕНТАРІ