Колектив Волинського академічного обласного театру ляльок дякує голові облдержадміністрації Борису Клімчуку за турботу про театр

Колектив Волинського академічного обласного театру ляльок дякує голові облдержадміністрації Борису Клімчуку за турботу про театр

03.12.13 13:38 0 906
Колектив Волинського академічного обласного театру ляльок дякує голові облдержадміністрації Борису Клімчуку за турботу про театр.

Зокрема, у листі від 27 листопада ц.р., йдеться: «Ви врятували унікальне приміщення від руйнації. Воно збудоване у 1890 році. За оцінками спеціалістів має унікальні акустичні властивості. Зі слів іноземців - лауреатів міжнародних конкурсів (піаністів, скрипалів), таких акустичних залів в Європі можна порахувати на пальцях.

Довгий час приміщення не знало капітального ремонту, дах постійно протікав і робив свою руйнівну справу. ми з радістю інформуємо Вас, шановний Борисе Петровичу, що перекриття даху завершено повністю. Припинилася руйнація приміщення, яке ще довго - довго добром служитиме прийдешнім поколінням. Вам вдячні не лише працівники театру, наші глядачі, їх батьки співчували нам, бо часто - густо під час дощу стояли відра у фойє і коли ми сповістили глядачів, що завершується перекриття даху завдяки Вам, переповнений зал довго не стихав аплодисментами, словами вдячності і побажаннями: "Здоров’я Губернатору"!!! Доземний уклін Вам і довгих плідних літ!».

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ